Şençam Köfte Haber 2

Biz Kosova göçmeni bir aileyiz. Yapımızın gereği olan ‘’mümkün olanın en iyisi’’ prensipleriyle çalışıyoruz. Şençam Köftecisi1971 yılında dedemiz Cemil Kuruşa ve babamız Zahit Kuruşa tarafından kurulmuştur. Kuruluşumuzdan günümüze, kaliteli hizmet anlayışı ve değişmeyen damak tadını sizlere sunmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm faaliyetlerimizde kalite mükemmelliğini ve müşteri memnuniyetini hedefliyoruz.

Hedeflerimize; bilgili, deneyimli ve güleryüzlü personelimiz ile kalite konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yöneticilerimizin destekleyici katkılarıyla ulaşacağız.

Yıllara sair deneyimlerimizi daima ileriye dönük projeler için değerlendiriyor, kendimizi geliştirmek için modern çağa uygun işletmeler kurmaya çalışıyoruz. Yıllar once 3 kişiyle çıktığımız bu uzun yolculukta şubelerimiz ve çalışanlarımızla Ankara’lıların beğenisini ve teveccühünü kazanmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyüklerimiz bu uzun ve hergün yeni bir heyecanla başlayan yolculuğa çıkarken bir söz verip ‘Ekonomik, Lezzetli ve Doyurucu’ olacağız demişler.

Size verdiğimiz sözü tutmak için çalışıyor, üretiyor gerek Ankara’mız için gerekse Ülkemiz için katma değer yaratmaya gayret ediyoruz.

Biz sizin "İlginizle ve Sevginizle büyüyoruz..."